【特色環境 食物欠奉】海盜王餐廳

Share the post

中女T覺得今次係有少少伏😢!話說上水最近都開左唔少餐廳,都各有特色,咁行左一個圈就打算試下呢間。

開頭係比佢個環境吸引左,覺得幾光猛,入面整左好多唔同國家既國旗,幾有心思。之後望望晚餐餐牌,覺得價錢都OK,唔算貴,而自己又好喜歡吃意粉西餐,所以就決定入去。

點左個最普通既蜆肉意粉,同杯熱情果茶。首先想講講個意粉好硬亦比較乾,食落有少少哽住個喉嚨……唔係咁好食,行番屋企時仲哽住個胃!而杯熱情果茶甜左少少,但係可以接受既。其實可以用個靚少少既杯裝,話晒特飲嘛,點可以用茶餐廳洗筷子果D滾水杯呢?即係期望同現實有反差,就算好飲都扣左分喇….

不過值得一讚係佢地在報置係花左心機既,希望佢地接受評價再努力改進,下次食既時候令我眼前一亮啦!

環境★★★★☆
食物質素★★☆☆☆
服務★★★☆☆
抵食度★★★★☆
整體★★★☆☆

海盜王餐廳
上水符興街21號地下


Share the post

1 Comment

發表迴響